Priser:
Samtliga priser är inkl moms (25%) , där du betalar med Svenska Kronor.


Åldersgräns:
Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt Distansavtalslagen som även innefattar skydd för säljföretaget. Mer information här om finns på Konsumentverkets hemsida, www.kov.se.

 
Orderbekräftelse:
När vi mottagit din beställning skickar vi dig en bekräftelse till din e-post med information om din beställning. Detta är en värdehandling och gäller som garantibevis som ska sparas. Skriv gärna ut den. Om ni inte får detta mail är det viktigt att ni kontaktar oss snarast. Fel mail adress kan t.ex. innebära att informationen inte kommer fram. Kontakta Kundtjänst om något inte stämmer , när du kontaktar oss är det bra om du har ditt ordernr.


Betalningalternativ:
Det betalningsalternativ vi tillämpar är att kunden betalar in i förskott till TSGM´s Bankgirokonto 249-5562 eller Swish 123 657 02 04.
Vid förskottsbetalning gör du en banköverföring i förskott till vårat bankgirokonto och efter att vi ser betalningen på kontot skickas varorna till dig. Det tar 1-2 bankdagar från att du gjort din betalning till att vi ser den. Vi skickar normalt varor på torsdagar, därmed måste inbetalningen vara oss tillhanda senast onsdag för att kunna skicka torsdagen efter.


Leverans:
Vi skickar normalt varorna med DHL. Paketet hämtas hos ett ombud som kan vara t.ex. bensinstation, matbutik, kiosk eller liknande. När paketet finns att hämta hos ombudet skickas en avi ut till dig, normalt med SMS . eller om inget mobiltelefonnummer har angivits med E-post.

Reklamationer:
OBS Vid Retur, Kontakta oss innan du returnerar varan. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning . kan återlämnas i oförändrat skick, produkten får ej vara använd. Returfrakt bekostas av köparen.


Outlöst försändelse:
Paket som ej hämtats ut och paketet går i retur , debiteras den verkliga fraktkostnad Tur & Retur. Gäller även avbokade order efter vi har sänt varorna.


Falska beställningar:
Alla falska order polisanmäles. För att minimera risken för falska order loggar vi IP adress samt ISP vid varje beställningstillfälle.


Beställning Utomlands:
Vi skickar tyvärr inte varor utanför Sverige.